Tornar a l'inici  
 
 
Centre d’Educació Ambiental de Can Cabanyes
El Centre d’Educació Ambiental de Can Cabanyes està gestionat per l’Ajuntament de Granollers i el Museu de Granollers Ciències Naturals amb oferta d’informació, exposicions i activitats educatives per a escolars i per a grups interessats sobre el patrimoni natural. El centre, a més, vol esdevenir un laboratori de camp on fer treballs de recerca científica –tant universitaris com d’altres nivells formatius– en el camp de l’ornitologia i en el tractament natural d’aigües residuals i els ecosistemes de ribera.
Què cal portar
L’itinerari proposat no té cap dificultat i és apte per a tothom, només cal portar sabates còmodes per caminar, gorra i aigua a l’estiu i prismàtics si es volen observar ocells. Parcialment apte per a cadires de rodes i cotxets.
Mantenim l’espai net
Hi ha una zona de picnic i una font al costat del centre d’educació ambiental a disposició dels visitants. Mantinguem net tot l’espai natural, vetllem per la seva correcta utilització i col·laborem en el seu bon estat utilitzant les papereres i l’àrea de recollida selectiva de la zona de picnic.
 
 
  Ajuntament de Granollers, tel. 93 842 67 35. Museu de Granollers Ciències Naturals, tel. 93 8709651