Tornar a l'inici  
 
 
Es pot arribar a peu o amb bicicleta seguint el camí  fluvial arran del riu que connecta amb Granollers i les Franqueses del Vallès pel nord i amb Montmeló pel sud. També en transport  públic,  línia  d’autobús Granollers-Montornès Nord i baixar a la parada de Can Cabanyes, al costat de la benzinera supermercat Sorli Discau del polígon industrial can Gordi-can Català.En ferrocarril,  línia C3 parada Granollers-Canovelles i línia C2 parada Granollers Centre i enllaçar amb l’autobús amb la tarifa integrada.
En cotxe des de Granollers: seguir l’avinguda  de Francesc Macià cap a la carretera del Masnou BP-5002, abans d’arribar a l’entrada de l’autopista AP-7, desviar-se a mà dreta direcció Montmeló. Seguir direcció Montmeló, carretera BV-5003, fins a arribar a la rotonda d’entrada a Montmeló, en el polígon industrial can Gordi- can Català, on girarem 360 º tornant per on hem vingut en sentit contrari. A uns 250 m hi ha l’entrada de terra que és la zona d’aparcament al costat de la fàbrica de palets Farrés.
En cotxe des de Barcelona: agafar l’autopista AP-7 direcció Girona, sortir a la sortida 2 Parets, Vic, Puigcerdà i arribar a la C-17, a 1 km desviar-se a mà dreta per la C-35 direcció circuit de Catalunya i sortir direcció Montmeló per la carretera BV-5003, fins a arribar a la rotonda d’entrada a Montmeló, en el polígon industrial can Gordi- can Català, on girarem 360 º tornant per on hem vingut en sentit contrari. A uns 250 m hi ha l’entrada de terra que és la zona d’aparcament al costat de la fàbrica de palets Farrés.
 
 
  Ajuntament de Granollers, tel. 93 842 67 35. Museu de Granollers Ciències Naturals, tel. 93 8709651